Een goede indruk, zo gemaakt

Een goede uitstraling van je bedrijf, daar draait het allemaal om. Want naast een goede online vindbaarheid, gemakkelijke navigatie, speelt het uiterlijk van je website een belangrijke rol. Je krijgt immers maar één kans voor een eerste indruk. 

 

Wees uniek

Een potentiële klant kiest voor de concurrent als deze heeft geïnvesteerd in een website ontwerp dat de uitstraling van het bedrijf goed weergeeft. Bezoekers stellen als prioriteit dat een website unieke en relevante informatie bevat, waar ze snel en gemakkelijk bij kunnen. Maar verlaten de website even snel als ze gekomen zijn, wanneer het webdesign een slechte uitstraling heeft.

 

Focus op je merk

Je website is onderdeel van je merk. Zorg er voor dat het ontwerp ervan perfect aansluit bij de huisstijl en de professionaliteit uitstraalt die jij te bieden hebt. Een professionele website zorgt voor vertrouwen die de klant wil hebben in jouw bedrijf. Laat hen zien dat je te vertrouwen bent!

 

Begrijp de klant

Goede indruk

Vraag jezelf eens af: Begrijp ik mijn klant echt? 
Natuurlijk wil de klant jouw beste kwaliteiten tegen een goede prijs. Maar o
ndertussen weten we met zijn allen dat de beste service, de beste kwaliteit en het beste product het voelbare onderscheid niet meer maakt. Dit maak jij namelijk zelf. Maar hoe dan?
De klant wil jouw interesse in hemzelf en zijn product of dienst. Niet gemaakt of gespeeld, want dan bereik je alleen een negatief effect. Voer een persoonlijk gesprek om de klant beter te leren kennen. 
Laat zien, merken en voelen dat je hem begrijpt en houd je oplossing nog even voor je. De klant wil het daar nog niet over hebben. Hij wil een maatwerk oplossing die hij al van tevoren heeft bedacht.
Laat jouw toekomstige klant zeggen wat zijn oplossing is en begin niet zelf over jouw product of dienst.

Wanneer je de bovenstaande punten toepast in de communicatie naar de klant, zal de eerste indruk de juiste zijn.
Multiwapp kan je helpen bij het bedenken en creëren van een unieke uitstraling van je bedrijf. 
Wil je meer weten over bedrijfsdesign? Neem dan nu vrijblijvend contact op!