Over Multiwapp Development

Het gezicht van Multiwapp

Multiwapp development, internet onderneming actief sinds 1 januari 2013 timmert stevig aan het web. De afgelopen jaren hebben wij voor diverse bedrijven en instanties een prachtige website gebouwd. Onze missie is het ingewikkelde medium genaamd internet voor je begrijpelijk te maken.

 

Naast websites kun je bij ons terecht voor (web)apps en bedrijfsdesign: Dé bedrijfsuiting op maat. Onze klant krijgt de service die hij nodig heeft, zodat de last van het internet tot het verleden behoort.

 

Steven Hoogervorst

Het gezicht van Multiwapp: Steven Hoogervorst 

Steven is een gedreven web specialist. Eigenwijs, eerlijk en geduldig, met een goed luisterend oor voor de klant. Doordat hij zijn klant al snel persoonlijk leert kennen, kan hij een perfecte creatieve oplossing ontwikkelen die bijdraagt aan de doelstellingen van de onderneming. 

Wat Steven aantrekt is het kunnen uiten van zijn creativiteit door het combineren van design met techniek. Dit resulteert in mooie gebruiksvriendelijke (web)apps en websites, die zowel grafisch als technisch gewoon werken. Voor zoekmachines als voor potentiële klanten. 


Door zijn grafisch inzicht is Steven in staat om een bedrijfsuiting op maat te maken. Dit varieert van een pakkend logo tot een sprekende banner. Zodat uw doelgroep uw klant wordt.

Bedrijfsuiting op maat